iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Putovní koruna RŠ – Týn nad Vltavou

11.3.1924 15:55
Autor: Menhart, Počet přečtení: 124

Dobrý den,

jsme známý klub Rychlých šípů a již v roce 1970 v kresleném příběhu RŠ sledují oběh koruny jsme do notýsku nechaly občany zapisovat, kudy naše koruna putovala, a nabádaly jsme chlapce i děvčata, aby si myli ruce a peníze necumlali.

V roce oslav 85. výročí založení našeho klubu opět 31. března 2024 posíláme do světa putovní korunu Rychlých šípů a žádáme všechny, komu se koruna dostane do rukou, aby zde do tabulky zapsali její cestu. Z tohoto formuláře A) se bude pohyb koruny automaticky (každých 5 minut) vypisovat na přehledu a po nějakém čase se zobrazí pohyb i v mapě.


Naše koruna se jmenuje Koruna RŠ Týn nad Vltavou. Je chráněna fialovým kouzlem staré Jeremiášky, proto ji nevyndavej z obalu, nenič ji a ani si ji neschovávej na památku. S korunou se platí, nevyměňuje se.
Není to unikát - do světa jsme poslali 31. března z různých míst ČR 30 podobných korun, které se jmenují podle míst, kde se možná odehrávaly příběhy Rychlých šípů.
 



Druhý formulář B) můžeš vyplnit až budeš mít čas. Při vyplnění adresy ti na konci dubna, pak na konci prázdnin a ještě na konci roku pošleme informaci, kam všude se tato koruna dostala.
A jestli nám také napíšeš, co pro pro tebe Rychlé šípy a foglarovky znamenaly, dáme si tvá slova do klubovní kroniky a vyvěsíme na nějakém významném místě.



Zde se vypisují místa, kudy koruna putovala:

Vytvořil 11. března 2024 v 15:55:48 Menhart. Upravováno 3x, naposledy 23. března 2024 ve 23:04:40, Menhart


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*