iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

schůzka s King Kongem

22.12.2011 20:31
Autor: Altmiov, Počet přečtení: 2334

Obrázek ke článku schůzka s King KongemMohawkové si na svou klanovou schůzku pozvali drobnou malou opičku. KING KONGA. A jak to celé nakonec dopadlo ?

Klanová schůzka s KING-KONGEM 

ÚÚÁÁ zařval, a už skákal po klubovně. King-Kong se opět po roce v mísil mezi Mohawky a značnou část klanové schůzky si přisvojil.

A jak to vlastně začalo. 103. klanová schůzka dva dny před Štědrým dnem započala v obvyklou šestnáctou hodinu. Devět bojovníků kmene se přivítalo klanovými pokřiky a následovaly drobné leč potřebné informace k Silvestru. Následně bojovník Feon nás odvádí ven a vysvětluje pravidla hry s létajícím talířem. Po této krátké hře, ÚÚÁÁÁ – King Kongu ne, ještě ne.

Po této krátké hře se vracíme do klubovny, je potřeba udělit tři šlechtické tituly v lóži Skřítků, bojovníkům Meldonovi a Vojtovi.

Celoroční hra dostala nový Vánoční rozměr, Pavouk pronásledoval vybraného bojovníka a po dobu hry se snažil sežrat jeho mouchu, což se mu nepovedlo. Ostatní mouchy mohli vždy popojít o dvounásobek hodu kostkou.

Vykřesat oheň ocílkou je nové umění pro Mohawky, že to jde se přesvědčily na vlastní oči.

Atana jim podrobně vysvětlil jak na to a potom zažehl jiskrou troud a doutnajícím troudem chrastí. Teď už to chce,  ÚÚÁÁÁ – King Kongu, ještě chvilku počkej. Teď už to chce, jenom zkoušet a zkoušet.

No tak teď to bude o tobě King Kongu, ÚÚÁÁÁ ÚÚÁÁÁ ÚÚÁÁÁ.

King Kong je tradiční hra, při níž se odbíjí dlaní tenisový míček o hranu stolu. Napřed klany bojovaly mezi sebou a potom začal turnaj jednotlivců, který dohrajeme na Silvestru nebo v Lednu. Tak to je on King Kong, co tak rád řádí v naší klubovně.

S přáním Veselých Vánoc a bohatého Ježíška, se rozcházíme do svých domovů. Ani se nám moc nechce.

Atana

s

Vytvořil 22. prosince 2011 ve 20:38:24 Altmiov. Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*