iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

I na jižní Moravě letos Hledáme Rychlé šípy

24.10.2013 17:54
Autor: Čáp, Počet přečtení: 2242

Členové a příznivci Jihomoravské pobočky SPJF Perpetuum připravují v roce 2013 v Brně premiéru hry Hledáme Rychlé šípy připravované od roku 2001 v hlavním městě pobočkou Pražskou. Cílem hry bude ve vymezeném území nalézt pětici postav Rychlých šípů v životní velikosti a na adresu Perpetua zaslat fotografii či obrázek slavného klubu.

Rychlé šípy se v území mohou skrývat kdekoliv, od sklepení až po komíny na střechách domů, jedinou podmínkou je, aby byly vidět z ulice bez nutnosti pronikat do běžně nepřístupných míst. Bližší informace přinese v následujících dnech Renča, která má soutěž na starosti.

Protože je ovšem nutné Rychlé šípy nejprve vyrobit, schází se již v těchto dnech členoé i přátelé Perpetua k výrobě Rychlých šípů. A není to věc ledajaká - od dopravy obří překližky (3 m2) na vlastních ramenou přes celé Brno, přes detailní zvětšování a překreslování siluety hochů až po vyřezávání a barvení.

Redakce iklubovny vám chce proto přinést alespoň jednu fotografii z příprav, která je současně příslibem zajímavé hry, jíž se dočkáte již 17. listopadu!

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

11. listopadu 2013, 09:09
Milda (přihlášený)

To zas budeme muset s Divochy na výpravu do Stínadel:)
31. října 2013, 20:06
Renca (administrátor)

Podrobnosti

ke hře hledejte v tomto článku.

30. října 2013, 21:53
Krizmen

Bomba!
Vložení nového komentáře
*
*
*