iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Jarní setkání klubů, stopařů a jim podobných

9.4.2014 13:45
Autor: Drobek, Počet přečtení: 39431

Obrázek ke článku Jarní setkání klubů, stopařů a jim podobnýchKdo byl někdy na chatě Brlence, básní o ní do konce života. Takže se na ni jedeme podívat! V článku najdete pozvánku na jarní sraz, mapu a všechny aktuální informace.

Vezměte si s sebou také jídlo na středeční večeři a čtvrteční snídani, pokud se chystáte účastnit už od začátku. Další strava bude už zajištěná.

Nedoporučujeme brát s sebou zbytečnosti, sbalte své batohy tak, abyste s nimi byli schopni ujít několik kilometrů od zastávky k Brlence.

Prosím starší z vás, aby si vzali karimatku, kdyby matrace nestačily (hlavně si ji vezměte, pokud budete chtít spát venku). Také s sebou vezměte malý batoh na výpravy (stačí jeden do klubu).

Chata Brlenka je vybavena kamny, nádobím, matracemi v podkroví, vodou a potřebným nářadím. Není tam elektřina, ale komu by to vadilo. Víc se můžete dočíst na stránkách o Brlence a zde se můžete podívat na mapu.

 

Doprava: Ať už budete chtít přijet kdykoliv, nejschůdnější se dle Idosu zdá přijet vlakem do Svitav nebo do Litomyšle a odtud pokračovat autobusem do zastávky Janov - Gajer. První část organizátorů pojede v 18:57 z Brna a ve 20:38 nastoupí ve Svitavách do autobusu, který je vysadí ve 20:58 v Gajerovi, klidně se k nim přidejte. Je taky pravděpodobné, že minimálně jeden z organizátorů bude ve Svitavách už o hodinu nebo dvě dřív, aby mohl převzít klíče - bude upřesněno.

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

29. dubna 2014, 16:45
Žemle (přihlášený)

Anežko...

....řepka byla na Husťankách, ty makrelo. Jedeš?
Z Brlenky si pamatuju to, jak Čápovi chytla celá petrolejka a podivuhodnou rychlostí s ní vyběhl ven. Jinak jsme tam tehdá moc času nestrávili...:)
10. dubna 2014, 15:23
Sova (administrátor)

Brlenka top

Z Brlenky si nelze odvézt jiné než skvělé vzpomínky. Obzvlášť okolí stojí za to!

10. dubna 2014, 12:22
Condor

Brlenka

Ano ano, brlenka je super, mohu jen potvrdit... :-)
10. dubna 2014, 08:58
Anežka (přihlášený)

Hmm, myslím, že jsem s cestičkou v řepce měla taky cosi společného :)
9. dubna 2014, 14:03
Rolf (administrátor)

Brlenka

již se na setkání moc těším, hlásím se do kategorie "jim podobných" Usmívající se

Vložení nového komentáře
*
*
*