iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Pozvánka na 12. valnou hromadu SPJF

4.10.2014 15:52
Autor: Čáp, Počet přečtení: 1988

Milí přátelé - členové SPJF, po dvou letech vás zveme na tradiční Valnou hromadu Sdružení přátel Jaroslava Foglara. Tu svolává předseda SPJF na sobotu 22. listopadu 2014 do střediska volného času Lužánky v Brně ve stejnojmenném parku, na adrese Lidická 50 (lokalitu najdete zde).

Setkání je určeno všem členům a příznivcům SPJF, členové starší 10 let mají možnost zapojit se do jednání hlasováním nebo příspěvkem v diskuzi. Možnost zaplatit členský příspěvek bude i u prezence před Valnou hromadou, proto rádi uvítáme i klubaře, příznivce SPJF a bývalé členy, kteří si členství obnoví. Členové mohou využít příspěvku 50 % na jízdné veřejnou dopravou, navíc doporučujeme slevu na vlaky Českých drah, kterou mohou členové SPJF uplatnit (viz www.spjf.cz/clanky/2672).

Prezence účastníků probíhá od 9:30 a jednání v 10:00. Na programu budou zprávy o činnosti SPJF a jeho poboček, stávající i plánované aktivity, diskuze a volba Vedení a Revizní komise SPJF na období následujících dvou let. Své případné náměty pro jednání posílejte, prosíme, na adresu SPJF nebo email spjf@spjf.cz.

V průběhu nejbližších dní se zde navíc objeví návrh nových stanov SPJF, které je povinno Sdružení schválit v souvislosti s novým občanským zákoníkem tak, aby se s ním mohli seznámit a připomínkovat jej členové SPJF.

Mimobrněnští účastníci mají možnost přespat v klubovně SPJF na Hrnčířské 17 a v bytech několika brněnských účastníků, kteří nabízí místa k přenocování. V neděli si pak zájemci mohou zahrát úvodní hokejový zápas seriálu Bobří ligy - brusle s sebou.

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

5. října 2014, 20:53
Jerry (administrátor)

Doplňkový program

V neděli po ukončení VH proběhne v Brně první hokejový turnaj této sezony, pro zájemce možnost přespání v klubovně/redakci nebo dle domluvy u členů z Brna. Turnaj proběhne v neděli dopoledne, aby i účastníci z daleka dojeli brzo domů... Klasicky jde o sranda-hokej, kde ne všichni mají výsrtoj, ale doporučujeme alespoň holeně. Zájemci o hru (přespání) mě prosím kontaktujte: jerrybrno(zavináč)email.cz

5. října 2014, 08:16
Čáp (administrátor)

Od 9:30 prezence

Kosťo díky za připomínku, jednání začne v 10:00.

4. října 2014, 16:35
Kosta (administrátor)

Začátek?

Mělo by se ještě napsat, kdy bude začátek Valné hromady. Bude to jako vždy v 10.00 nebo tomu bude jinak?

Vložení nového komentáře
*
*
*