iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Šalinění je tu!

27.2.2016 08:27
Autor: Jezek, Počet přečtení: 2714

Šalinění, Lítačka, Lokalki, to je závod nejen v Brněnské MHD a kvapem se blíží! Alespoň ty první dva míněné. Budete mít opět možnost změřit síly s dalšími účastníky, jak co nejlépe a nejefektivněji využít možnosti městské nebo i příměstské hromadné dopravu, nasbírat co nejvíce bodů a tím vyhrát tuhle originální, dopravně-strategickou hru.

Jezdit v MHD může být snadné. Do školy, do práce, za zábavou, za nákupy nebo jen tak. Ano, i jen tak. A. nebo jen tak ponávat nová místa ve svém městě... Ale závodit v MHD? Uznávám, že takto soutěžící mohou působit jako banda revizorů, i když u mladších účastníků... Na druhou stranu je to adrenalin. Člověk si myslí, že ho nikdo nepředstihne a nakonec zjistí, že byli i tací, kteří pro svou cestu zvolili tu nejméně pravděpodobnou trasu a bodů zkrátka nasbírali víc.

Start 9. ročníku Šalinění a 7. ročníku Pražské lítačky (podobnost s novým tipem pražské předplatní jízdenky je čistě náhodná) se uskuteční 1. dubna, t.r. Pro účast je nutná předchozí registrace na stránkách salineni.spjf.cz, nebo litacka.spjf.cz.

Jak vypadal loňský ročník Šalinění z pohledu organizátorů se můžete podívat v přiloženém sestřihu.
 

Vytvořil 27. února 2016 v 08:31:12 Jezek. Upravováno 4x, naposledy 27. února 2016 v 09:00:45, Jezek


Diskuze ke článku

5. března 2016, 20:47
Akademie Jaroslava Foglara

Pražská lítačka

Informace o "sesterské" hře v hlavním městě Praze - Pražská lítačka (rovněž 1. dubna - jsou zveřejněny na foglarovském webu Bohoušek: http://www.bohousek.cz/clanek-2016030001-aprilova-prazska-litacka.html
Vložení nového komentáře
*
*
*