iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Skautská nadace Jaroslava Foglara vyhlašuje dva grantové programy s uzávěrkou žádostí na konci listopadu

10.11.2015 17:31
Autor: Menhart, Počet přečtení: 1383

Dobré skutky

Podpora dobrých skutků v rámci činnosti oddílu, výchova k pomoci druhým, k ochraně přírody a životního prostředí nebo např. spolupráce se znevýhodněnými skupinami. Šanci na ocenění mají zejména aktivity nové, které nepatří do pravidelné náplně oddílu a nejsou tradičními skautskými akcemi.

Obvyklá výše grantů 3 000 – 5 000 Kč, max.10 000 Kč.

Podrobněji zde.

Po uzávěrce termínu sečte Skautská nadace Jaroslava Foglara celkovou požadovanou částku. V případě, že přesahuje možnosti nadace, vyřadí projekty chybné, neúplné a oznámí jejich neschválení žadatelům. V případě, že požadovaná částka nepřesahuje možnosti nadace, rozdělí podané projekty na správné a úplné, které budou předloženy správní radě ke schválení a u ostatních, tj. neúplných požádá  jednotlivé žadatele o jejich opravu, doplnění či přepracování s určením termínu.
U schválených projektů sdělí žadateli výši přidělené částky a zašle smlouvu o poskytnutí nadačního příspěvku. Tu podepíše statutární zástupce (střediskový vůdce) a opatří ji razítkem střediska. Po zaslání smlouvy nadaci bude na účet uvedený v bodě 3) převeden schválený nadační příspěvek.
Rozhodnutí správní rady nadace je konečné, na nadační příspěvek není právní nárok

Vytvořil 10. listopadu 2015 v 17:40:32 Menhart. Upravováno 2x, naposledy 10. listopadu 2015 ve 21:04:38, Sova


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*