iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Stavěčka tábora BS na Pikárci

1.7.2014 14:41
Autor: Rolf, Počet přečtení: 2172

Pikárecse uskuteční již příští víkend, tedy od soboty 12.července a předpokládáme, že se většina prací podaří stihnou do pondělního večera, kdy již k rybníku Kuchyně přijedou táborníci. Nejen všechny bývalé pikárecké táborníky a kamarády tak tímto na romantické tábořiště zveme.

Kromě chvil s krumpáčem při kopání odpadovky a latrín, stavění hangáru a týpí, kosení kopřiv a trávy, či přípravy dřeva, vás čekají také příjemnější momenty. Koupání v rybníce Kuchyně, společné posezení s kamarády u táborového ohně, návštěva restauračního zařízení, či chvíle relaxu na hřišti s míčem, ringem a nebo jen procházka v lese.

I když kapacita tábora je jeho účastníky téměř naplněna, stále ještě přiíjmáme přihlášky a několik zájemců (cca 3-4 děti) o tábor , který se uskuteční 14.-25.července 2014, můžeme přijmout.

2014

Informace naleznete zde:http://www.iklubovna.cz/clanky/tabor-bs-dobyvatele-vesmiru-2614¨

Pro ty kteří by na Pikárec chtěli přijet, ale nevyjde jim to během stavěčky je tu ještě jedna možnost a to ve dnech, kdy budeme na závěrečce (23.-24.7.) a můžou nám tak tábor pohlídat, a nebo během posledních dvou dnů tábora, kdy malí táborníci budou odjíždět domů (25.-26.7.). Pro domluvu doporučujeme ozvat se Rolfovi na telefonní číslo 723910085.

Za táborové vedení, všechnu lesní zvěř a kapry z rybníka vás srdečně zve Rolf

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*