iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Stínadelské klání v Brně již tuto neděli

5.5.2016 16:56
Autor: Čáp, Počet přečtení: 1649

Již na neděli 8. května (svátek čtenářských klubů) připravuje SPJF pro příznivce Stínadel celodenní hru v brněnské Kamenné kolonii, jednom z nejromantičtějších zákoutí města na soutoku Svratky a Svitavy. Přijďte se pohroužit do ulic pokroucených tak, až z toho přechází zrak, namalovat si svůj štít pro vontskou bitvu nebo ochutnat vontské pečené speciality!

V „Kamence“ a na paloučku nad ní připravujeme celodenní akci, avšak zúčastnit se jí dá i jenom na chvíli. Na vyhlídce nad hranou lomu bude stát indiánské týpí a ohniště, kde bude možné si vyzvednout plánek se stanovišti a v uličkách v lomu pak bude čekat na hráče trasa po úžasných zákoutích bývalé dělnické kolonie, na jejímž konci naleznou důkazní odznak.

Navíc na vás čeká možnost výroby vontských štítů, stínadelský testík, skákací boty, stínadelské zákusky a pár dalších zajímavostí.

Pořadatelé ze SPJF budou na místě už od soboty, protože musí přes noc hlídat stan - takže pokud byste si chtěli někdo vyzkoušet přespání v týpku, byť je to uprostřed Brna, bude příležitost.

Vytvořil 5. května 2016 v 17:02:50 Čáp. Upravováno 4x, naposledy 7. května 2016 v 01:13:37, Sova


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*