iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Tábor Bobří stopy "Na ostřích čepelí" - 4.-15.7.2016

2.3.2016 18:25
Autor: Sweety, Počet přečtení: 5536


"Na okraji říše lidí propukají šarvátky a na pohraniční pevnosti jsou podnikány drtivé nájezdy jindy nejednotných a rozhádaných orkských kmenů. Lidští zvědové a lovci kožešin z hor země nikoho přinášejí znepokojivé zprávy, bubny trolů prý znějí a svolávají rodiny zelenokožců, bušení kladiv skřetů na jejich kovadliny neustává ani v noci. Šeptá se o novém mocném náčelníku našich odvěkých nepřátel. Sebereš odvahu a chopíš se svého brnění, meče a štítu, luku či dokonce kouzelné hole, aby ses postavil na ochranu své říše?"

Dětský letní tábor, na tradičním tábořišti u obce Pikárec, letos ve fantasy stylu!

Cena: 2200,- Kč pro členy SPJF, 2500,- Kč pro nečleny SPJF. Poplatek se hradí na místě srazu, zájemcům můžeme vystavit daňový doklad. Členství v SPJF stojí 200,- na celý rok.

Účastníci: tábor je vhodný pro chlapce i dívky od 8 do 15 let, kteří mají rádi přírodu, zábavu a dobrodružství.

Doprava: Společný sraz pro účastníky je v Brně na hlavním nádraží 4. července v 9:30, následně odjíždíme v 9:53 vlakem do Křižanova. Možná i doprava individuálně na tábořiště. Zpátky plánujeme příjezd do Brna v pátek 15.7. osobním vlakem ve 12:07. Bližší informace budou rodičům oznámeny osobně na srazu. Dopředu dobré vše domluvit s hlavním vedoucím tábora.

Ubytování: Bydlení bude zajištěno v indiánských stanech týpí. Dále bude k dispozici dřevěná kuchyňka a velký vojenský stan. Tábořiště najdete na louce u rybníka Kuchyně, poblíž obce Pikárec na Vysočině, okres Žďár nad Sázavou.

Stravování: bude 5x denně – snídaně, přesnídávka, teplý oběd, svačina a teplá večeře. Po celý den bude k dispozici neomezené množství tekutin – sirup s vodou v barelu.

Co s sebou: spacák, karimatka, igelit nebo celta, dostatek oblečení na 10 dní, peníze na drobné útraty a 2-denní výpravu, plavky, pláštěnka, pevné boty, tenisky, ešus, hrnek, lžíce, nůž, kartáček + pasta na zuby, mýdlo, ručník, šátek, kšiltovku, opalovací krém, malý batůžek, zápisník, tužku, baterku, prádelní šňůru, kartička zdr. pojišťovny. Věci doporučujeme sbalit do batohu na záda.

Dále bude mít každý s sebou podepsané potvrzení o bezinfekčnosti potvrzení od dětského lékaře o způsobilosti absolvovat letní tábor. Nedoporučujeme brát si mobilní telefony, drahé věci a zbytečně velký obnos peněz.

Speciálně: tábor je zaměřen na téma "fantasy středověku" , proto doporučujeme vyrobit, či pořídit si kostým, který bude vhodný k tomuto tématu. Přihlášeným účastníkům rádi poradíme, kostým není podmínkou, avšak výhodou. Na  začátku tábora si děti s pomocí instruktorů vyrobí měkčené zbraně pro herní účely- avšak kdyby si někdo chtěl vyrobit svůj meč či štít již doma a přijet s hotovým na tábor, lze tak udělat. Na internetovém vyhledávači pod heslem např. "výroba zbraně na dřevárnu" lze najít inspiraci a návody.

Facebook stránka, kde se objevují zajímavé kousky(komentáře,fotky,historky,táborové zvyky) z života táborníků na Pikárci: https://m.facebook.com/tabornapikarci/

Fotogalerie a reportáž z tábora Bobří stopy na Pikárci "Dvacet tisíc mil pod mořem" 2015: http://www.iklubovna.cz/clanky/dvacet-tisic-mil-pod-hladinou-rybnika-kuchyne-2806

Posílejte  potvrzení účasti dítěte na níže uvedený email do 10.června 2016.Do předmětu emailu napište heslo Pikárec!

Těšit se na vás bude táborové vedení Přema, Matěj, Kuba,  Any, Filip, Bafon a Žluťásek

Email : tabornapikarci@seznam.cz , 775960504 (Přemysl Šimon) 

 

Vytvořil 2. března 2016 v 18:36:04 Sweety. Upravováno 2x, naposledy 17. dubna 2016 v 11:36:20, Sweety


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*