iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Tábor BS: "Dobyvatelé vesmíru"

4.5.2014 16:19
Autor: Rolf, Počet přečtení: 3283

Pikárec 2014

Tábor Bobří stopy "Dobyvatelé vesmíru" - 14.-25. července 2064

Píše se rok 2064 a lidstvo se dostává již do neudržitelné situace. Planeta Země je přelidněná, přírodní zdroje pro život téměř vyčerpány a proto je nutné do vesmíru vyslat průzkumníky, kteří objeví nové místo pro další existenci. Celkem čtyři skupiny kosmonautů dostanou šanci vyrazit na zatím neprobádanou planetu, na které by snad bylo možné žít, ovšem úkol to jednoduchý zdaleka nebude…

Cena: 2100,- Kč pro členy SPJF, 2500,- Kč pro nečleny SPJF. Poplatek se hradí na místěsrazu, zájemcům můžeme vystavit daňový doklad. Členství v SPJF stojí 200,- na celý rok.

Účastníci: tábor je vhodný pro děti od 8 do 16 let které mají rádi přírodu, zábavu a dobrodužství.

Doprava: Společný sraz pro účastníky je v Brně na hlavním nádraží 14.července v 10:00, následně odjíždíme rychlíkem do Křižanova. Možná i doprava individuálně na tábořiště. Zpátky plánujeme příjezd do Brna v pátek 25.7. osobním vlakem ve 12:07. Dopředu dobré vše domluvit s hlavním vedoucím tábora.

Ubytování: Bydlení bude zajištěno v indiánských stanech týpí. Dále bude k dispozici dřevěná kuchyňka a velký vojenský stan. Tábořiště najdete na louce u rybníka Kuchyně, poblíž obce Pikárec na Vysočině, okres Žďár nad Sázavou.

Stravování: bude 5x denně – snídaně, přesnídávka, teplý oběd, svačina a teplá večeře. Po celý den bude k dispozici neomezené množství tekutin – sirup s vodou v barelu.

Co s sebou: spacák, karimatka, igelit nebo celta, dostatek oblečení na 10 dní, peníze nadrobné útraty a 2-denní výpravu, plavky, pláštěnka, pevné boty, tenisky, ešus, hrnek, lžíce,nůž, sekera, kartáček + pasta na zuby, mýdlo, ručník, šátek, kšiltovku, opalovací krém, malýbatůžek, zápisník, tužku, baterku, prádelní šňůru, kartička zdr. pojišťovny. Věci doporučujeme sbalit do batohu na záda.

Dále bude mít každý s sebou podepsané potvrzení o bezinfekčnosti potvrzení od dětského lékaře o způsobilosti absolvovat letní tábor. Nedoporučujeme brát si mobilní telefony,drahé věci a zbytečně velký obnos peněz.

Speciálně: tábor je zaměřen na téma „vesmír“ tudíž kdo bude mít příležitost, může si opatřit nějaký tematický oděv, či kostým kosmonauta, marťana či jiné kosmické postavy. Přihlášeným účastníkům rádi poradíme, kostým není podmínkou.

Fotogalerie a reportáž z tábora Bobří stopy na Pikárci "Tenkrát na Východě" 2013": http://www.iklubovna.cz/clanky/tabor-bs-pikarec-tenkrat-na-vychode-aneb-2466

Uzávěrka přihlášek: posílejte na adresu Sdružení přátel Jaroslava Foglara, P.O.BOX 245, Brno 658 45 nejpozději do 15.června 2014. Heslo na obálku PIKÁREC!!!

Těšit se na vás bude táborové vedení Rolf, Láďa, Margi, Any, Bafon a Žluťásek.

Informace: radim.kejik@spjf.cz , 723 910 085 (Rolf)

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

10. dubna 2014, 12:23
Condor - MV Bobr

Razítko

Děcka, kde necháváte dělat táborové razítko? Firma...? Díky Condor
9. dubna 2014, 10:46
Rolf (administrátor)

Razítko od MV Bobra

si objednáváme již nyní, děti si rády razítkují pohledničky a dopisy rodičům a babičkám! Motiv a podklady dodám mailem.

7. dubna 2014, 20:29
MV Bobr

Skvělé téma.

Tábor na téma Vesmír je super počin. Vzpomínky na první Sputnik, lety raket od USA a SSSR mě provázely od mládí. Dokonce moje maturitní práce (písemka) z jazyka českého bylo na téma Vesmír...
7. dubna 2014, 08:19
Condor

LT 2014

OK, tak jo,,, Až budeme mít něco pohromadě, tak se ozvu. Měj se!
6. dubna 2014, 13:38
Rolf (administrátor)

LT 2014

Ahoj Condore, jistě si nějaké rady vyměnit můžeme, třeba si některý večer můžeme dát sraz na chatu Bobří hráze a tam probrat některé tipy atd. Mrkající

5. dubna 2014, 18:22
Condor

LT 2014

Kluci, neskutečný, letos máme skoro stejné táborové téma, jako vy ;-), ať se Vám tábor vydaří... nedáme nějakou radu... ohledně programových bloků? Trocha inspirace od Vás by nám z Hvězdy Severu určitě neuškodila... Díky za odpověď Condor z HS
Vložení nového komentáře
*
*
*